Seznam sezónních piv vařených k různým příležitostem v roce.

SUMMER DAY 10°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Pale ale
HOŘKOST : 32 IBU
STUPŇOVITOST : 10% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní

ALKOHOL: min. 3,9 % obj. Alc.

SUMMER DAY 10°

SUMMER NIGHT 11°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Sweet stout
HOŘKOST : 26 IBU
STUPŇOVITOST : 11% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní

ALKOHOL: min. 4,2 % obj. Alc.

SUMMER NIGHT 11°

SLÁMA 11°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Speciality saison
HOŘKOST : 32 IBU
STUPŇOVITOST : 11% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní

ALKOHOL: min. 4,5 % obj. Alc.

SLÁMA 11°

REPUBLIKA 11°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Spec Český prémiový světlý ležák – single fresh hop sládek
HOŘKOST : 32 IBU
STUPŇOVITOST : 11% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 4,5 % obj. Alc.

REPUBLIKA 11°

KNÍŽE VÁCLAV 12°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Český prémiový světlý ležák – single hop saaz
HOŘKOST : 36 IBU
STUPŇOVITOST : 12% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 5,2% obj. Alc.

KNÍŽE VÁCLAV 12°

CHILLI AMBER ALE 13°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Speciality american amber ale
HOŘKOST : 35 IBU
STUPŇOVITOST : 12% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní

ALKOHOL: min. 5,1 % obj. Alc.

CHILLI AMBER ALE 13°

VČELAŘ 13°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Polotmavý speciál plzeňského typu s příchutí medu
HOŘKOST :  29   IBU
STUPŇOVITOST : 13% obj. EPM
KVAŠENÍ :  spodní
ALKOHOL: min. 5,4 %  obj. Alc.

VČEŁAR 13°

NAKÚRENÝ BARON 14°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA :  Nakuřovaný speciál
HOŘKOST : 30  IBU
STUPŇOVITOST : 14% obj. EPM
KVAŠENÍ :  spodní
ALKOHOL: min. 5,6 %  obj. Alc.
.

NAKÚRENÝ BARON 14°

DYŇA 14°

BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA :  Polotmavý dýňový speciál
HOŘKOST: 32  IBU
STUPŇOVITOST : 14% obj. EPM
KVAŠENÍ :  spodní
ALKOHOL: min. 5,6 %  obj. Alc.
.

DYŇA 14°

Top