Seznam sezónních piv vařených k různým příležitostem v roce.
SUMMER DAY 10°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Pale ale
HOŘKOST : 32 IBU
STUPŇOVITOST : 10% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní
ALKOHOL: min. 3,9 % obj. Alc.
SUMMER DAY 10°
SUMMER NIGHT 11°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Sweet stout
HOŘKOST : 26 IBU
STUPŇOVITOST : 11% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní
ALKOHOL: min. 4,2 % obj. Alc.
SUMMER NIGHT 11°
SLÁMA 11°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Speciality saison
HOŘKOST : 32 IBU
STUPŇOVITOST : 11% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní
ALKOHOL: min. 4,5 % obj. Alc.
SLÁMA 11°
REPUBLIKA 11°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Spec Český prémiový světlý ležák – single fresh hop sládek
HOŘKOST : 32 IBU
STUPŇOVITOST : 11% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 4,5 % obj. Alc.
REPUBLIKA 11°
KNÍŽE VÁCLAV 12°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Český prémiový světlý ležák – single hop saaz
HOŘKOST : 36 IBU
STUPŇOVITOST : 12% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 5,2% obj. Alc.
KNÍŽE VÁCLAV 12°
CHILLI AMBER ALE 13°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Speciality american amber ale
HOŘKOST : 35 IBU
STUPŇOVITOST : 12% obj. EPM
KVAŠENÍ : svrchní
ALKOHOL: min. 5,1 % obj. Alc.
CHILLI AMBER ALE 13°
VČELAŘ 13°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Polotmavý speciál plzeňského typu s příchutí medu
HOŘKOST : 29 IBU
STUPŇOVITOST : 13% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 5,4 % obj. Alc.
VČEŁAR 13°
NAKÚRENÝ BARON 14°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Nakuřovaný speciál
HOŘKOST : 30 IBU
STUPŇOVITOST : 14% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 5,6 % obj. Alc.
.
NAKÚRENÝ BARON 14°
DYŇA 14°
BALENÍ : sud 10L, 20L, 30L, 50L , PET 1L
TYP PIVA : Polotmavý dýňový speciál
HOŘKOST: 32 IBU
STUPŇOVITOST : 14% obj. EPM
KVAŠENÍ : spodní
ALKOHOL: min. 5,6 % obj. Alc.
.